Skip to main content

Как да опаковаме нашето устройство, преди да го изпратим за сервиз?

Бихме искали да ви дадем няколко съвета как да опаковате вашето дефектно устройство, така че да стигне до нас здраво.

Коя опаковка е правилната?

Вашата пратка минава през куриери и скадове по пътя към нашия сервиз. Ето защо е важно опаковката за транспортиране да предпазва вашето устройство от натиск, удар и други външни влияния.

Кой размер на опаковката е подходящ?

Използвайте възможно най точна по размер опаковка. Колкото по-компактно опаковате, толкова по-малко място има стоката за движение в опаковката (кашона) и няма да се повреди допълнително.

Изберете подходяща външна опаковка.

Стабилната външна опаковка е от решаващо значение за безопасното транспортиране. Препоръчваме да използвате опаковки, изработени от плътен картон. Не използвайте стандартни пликове или пликове с мехурчета, тъй като те няма да защитят достатъчно вашето устройство.

Уверете се, че устройстовото е добре уплътнено в опаковката.

Оптималната уплътняване не позволява устройството да се движи в кутията и да се повреди в случай на падане. За вътрешните опаковки препоръчваме многослойни опаковки, изработени от мехури, велпапе, торби с въздушна камера или насипни материали за пълнене. Дори когато използвате оригиналната опаковка, подложката трябва да е достатъчно дебела.

Уверете се, че опаковката е добре залепена.

В практиката се е доказала употребата на устойчиви на разкъсване самозалепващи ленти. Това дава на пакета допълнителна стабилност. Трябва да залепите заедно процепите на дъното и капака.

Изпращане на аксесоари

Молим Ви да не изпращате аксесоари с вашето устройство, с изключение в случаите на:

  • При трудности със зареждането на устройството – изпратете оригиналния кабел за зареждане, както и зарядното устройство.
  • Трудности с приемането на мобилни разговори – изпратете вашата SIM карта заедно с устройството – след консултация със сервиза.

Къде да изпратя устройството?

Изпратете Вашето устройство на адрес: гр. София, бул. „Ситняково“ 48, Serdika Center, Samsung Experience Store – партер.